Nieuwsbrief

Opgeven voor activiteiten

Dit kan via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via whatsApp naar Resi van Hoof: 06-46596066, of via een briefje, Deneburg 21. Vermeld altijd de gevraagde gegevens.

 

 

Buurtbrunch

 

Op 19 juni a.s. organiseren verwachten we degene die zich heeft opgegeven om 11.00 uur bij de Valk voor de brunch. Na de brunch is er een mogelijkheid om nog even te blijven zitten en kun je consumpties kopen. Degene die zich heeft opgegeven krijgt nog een appje toegestuurd. Mocht je geen appje ontvangen hebben en je toch hebt opgegeven graan even contact met Resi, zodat er geen misverstanden bestaan. Omdat er maar een paar kinderen hebben opgegeven hebben niet iets speciaals voor hun geregeld.

 

Trike / Motortoertocht

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om met je buurtgenoten deel te nemen aan een toertocht. De tocht zal worden uitgezet door Gust Bleijs. Deze tocht zal plaatsvinden op zaterdag 9 juli a.s. Wil je graag mee geef je dan op voor 18juni a.s.

 

Volleyballen

Op het Pardaxveld hebben we een beachvolleybalveld dit is nog niet in gebruik omdat er binnenkort 2 bomen om gaan en we weten precies wanneer. Als dat is gebeurd komt het net er weer te hangen.

 

Ardennenkamp

Het survivalweekend in de Ardennen vindt plaats op 1,2,3 juli a.s.

Dit is voor de jongeren vanaf 2e jaar voortgezet onderwijs. We vertrekken op 1 juli per trein vanaf station Turnhout rond de klok van 17.00 uur. De eigenbijdrage willen we weer op € 60,00  houden voor dit weekend. In verband met het boeken van de trein, de locatie en de activiteiten is het niet mogelijk om bij verhindering het geld terug te betalen. Graag willen we het volgende weten vòòr 15 mei a.s.:

Ga je mee, dan voor bovengenoemde datum het volgende inleveren,

Naam, Adres, Mobielnummer, Doorlopende reisverzekering ja / nee

Nummer waar ouders tijdens weekend te bereiken zijn. Deze gegevens kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inleveren bij Resi van Hoof, Deneburg 21. De eigenbijdrage dient ook betaald te worden, dit kan op rek nr. NL74RABO0143427482, contant bij Resi, of vraag om een betaalverzoek.

Een week voor vertrek krijg je de verdere mededelingen.

 

Darten

Op 15 juli organiseren we weer een dart-toernooi. Iedereen die 16 jaar of ouder is mag hieraan deelnemen. We beginnen om 19.30 uur. Opgeven kan voor 1 juli. Locatie is “Café de Wolk”, Deneburg 21.

Een week voor vertrek krijg je de verdere mededelingen.

 

 

We bestaan dit jaar 30 jaar: Dat wil zeggen FEEST.

We weten nog niet wat het gaat doen met de maatregelen maar we hebben we alvast 2 feest momenten ingepland.

         -Een buurt brunch die gaat plaatsvinden op 19 juni 2022.

         -Buurtfeest met feestband OFGEZATBAND dat is gepland op 8 oktober 2022.

Zet het alvast in je agenda, de rest van de info en de opgave volgt nog.

 

Mochten er nog mensen zijn die nog ideeën hebben om in de corona tijd te doen dan horen we het graag.

 

We zijn ook nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden, de voorkeur gaat uit naar bestuursleden die het ook erg leuk vinden om activiteiten voor de kinderen te organiseren. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan gerust even contact op.