Halloween

Leuk, dat er toch mooi versierde huizen in onze buurt te zien waren. Zeker leuk voor alle deelnemers van de puzzeltocht.

We hebben van de tocht 8 goede inzendingen ontvangen deze krijgen binnen kort een prijs uitgereikt. Ook hebben we voor het mooist versierde huis een prijs. Deze is voor Familie Sebegts, Magnoliahof 19. Zij krijgen binnenkort een cadeaubon uitgereikt.

We hopen volgend jaar op nog meer mooi versierde huizen. Winnaars gefeliciteerd!

Stencil via de app

Het blijkt dat niet iedereen de stencils goed lezen of over het hoofd zien. We hebben een mogelijkheid om het stencil via de app te ontvangen. Deze app stuurt alleen het stencil en er kan in die app niet gereageerd worden. Wil je aan de groepsapp toegevoegd worden geef dit dan door aan Resi.

Sinterklaas

Voor de Sinterklaas hebben we helaas te weinig deelnemers, dus dat gaat niet door. Heeft er iemand andere ideeën om sinterklaas te vieren dan horen we het graag.

Kaart avond

15 november gaan we weer rikken, geef je voor 11 november op als je mee wil doen. Het begint om 19.30 uur.

Winterwandeling

Op zondag 17 december organiseren we een winterwandeling. Deze zal om 13.00 uur starten vanaf de Pardax. Geef je op voor 15 november a.s.

Kerstknutselen

Op zaterdag 16 december gaan we knutselen voor kerst, dit gaan we daarna ophangen bij het spandoek op de Pardax. We willen daar om 13.00 uur mee starten. Wil je meedoen geef je dan op voor 8 december.